Naj Vam predstavimo naš salon lepote: s krajšimi opisi vam bomo prikazali dogajanje znotraj salona in Vas vljudno povabili, da se nam osebno pridružite na tem čudovitem potovanju.

V salonu najdete ustrežljivost, prijetno vzdušje in vrhunsko opravljene storitve.

OTROŠKI KOTIČEK

Ne smemo pozabiti na naše najmlajše goste. V prijetnem otroškem kotičku je za zabavo poskrbljeno z veliko barvno slikanico in seveda ne manjka niti najljubši otroški program Vašega navihančka z obiljem  slastnega kakava. Vse to je na razpolago Vašim malčkom, medtem ko se ostali družinski člani razvajate z različnimi storitvami.

ZLATA SOBA

Ureditev neveste od pete do glave na enem mestu? Mi Vam to omogočamo v zlati sobi, ki je bila prav posebej zasnovana za dekleta in ženske, ki si na ta poseben dan želijo zasijati kot zvezde. Na poseben dan kot je nepozabna poroka, priprave na dekliščino ali preprosto druženje s prijateljicami ob prijetni glasbi, srkanju penine in koriščenju naših storitev.

Zlata soba nudi popolno udobje, obilo  ženske zabave, čudovitih in nepozabnih trenutkov ter predvsem veliko zasebnosti. Nudimo popolno diskretnost in vse pripravimo do popolnosti, saj ima soba celo svoj lasten vhod.

PRIVÉ KOTIČEK

Naš salon lepote omogoča popolno diskretnost vsem tistim, ki se želijo urediti brez prisotnosti drugih. V prijetnem vzdušju se boste lahko za zaveso in v popolni diskretnosti sprostili, prepustili rokam naših stilistov in svoji preobrazbi.

PARKIRANJE

Za zgradbo Kolodvorska cesta 1 je urejeno brezplačno parkirišče za naše obiskovalce.

Naša ekipa

Melisa M.

Melisa M.

Direktorica

Elisa D.

Elisa D.

Vodja salona

Ariana H.

Ariana H.

Namestnica vodje salona

Artiola T.

Artiola T.

Frizerska mojstrica

Haris M.

Haris M.

Frizerski mojster